Garantie en onderhoud van uw verlichting

Garantie

Met onze slogan “The light for life” plaatst Paradin ook de daad bij het woord.

Jammer genoeg is het technisch niet haalbaar om alle defecten uit te sluiten.

Een defecte armatuur is altijd vervelend voor onze klanten en om dit ongemak te verzachten krijgt u ook op voorhand een nieuwe armatuur en kan de defecte meteen vervangen en achteraf terugbezorgd worden.   

We zijn destijds begonnen met een garantie van 2 jaar en deze hebben we opgetrokken naar 5 jaar.

Tot op heden hebben we stilzwijgend de garantie verlengd zodat nog geen enkele klant extra kosten heeft gehad op zijn initiële installatie.

Vanaf januari 2019 verbreken we deze stilte en verleent Paradin officieel een garantie van minimum 10jaar.


(Deze garantie is geldig op alle Paradin producten zowel de Omikron reeks als de Helios panels en toebehoren. Producten die extern door ons zijn aangekocht behouden de garantie eigen aan hun producent)

 

Extra CoverParadin - BOCHOLT - Service

Waar de vervuiling sterk is of agressiever van aard raden we aan om de armaturen uit te rusten met onze “Extra Cover”. De extra cover wordt eenvoudig bevestigd en functioneert als buffer die de armatuur beschermt tegen beschadiging en vervuiling.

Op elk moment kan deze extra cover gereinigd of vervangen worden waardoor uw armatuur weer de lichtoutput heeft van bij aankoop.

 

Reiniging

Voor ruimtes waar de vervuiling stoffig van aard is, hebben we een telescopische borstel (tot maximum 5 meter) die u in staat stelt van op de werkvloer elke armatuur af te vegen. Jaarlijks een korte reiniging volstaat in deze situatie om uw maximum rendement te garanderen.

 

Jaarlijks onderhoud

Voor klanten die dit wensen biedt Paradin een onderhoudscontract aan waarbij we jaarlijks of op verzoek bij u langskomen om uw verlichting op peil te houden.

Bij dit onderhoud worden de armaturen en extra covers gecontroleerd en gereinigd.

 

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over ons onderhoud? Neem dan contact op met Industriële verlichting Paradin en wij helpen u meteen verder.

Back to Top