Industriële verlichting aan scherpe prijzen

 

 

APOLLO

170 LM/W                                                                                 Ons paradepaardje, de Apollo !

De ideale vervanger voor 460 Watt kloklampen. Door het uiterst hoge rendement is het enkel nodig 60% van de oorspronkelijke klokarmaturen te vervangen om een gelijke lichtopbrengst te verkrijgen. Dit in combinatie met een verbruik van 208 Watt betekent een energiebesparing van 75% en dubbel zoveel licht.

1800 x 1800 mm

35200 lm

4845 K

                                                                                                     208 W

 

Omikron EVO II | Klaar voor de toekomst 

170 LM/W

Paradin-Omikron

Omikron 1500  Technische fiche

1500 mm

8845 lm

4845 K

50 - 55 W

Omikron 1200  Technische fiche

1200 mm

6120 lm

4845 K

30 - 36 W

Omikron 600  Technische fiche

600 mm

2720 lm

4845 K

15 - 18 W

 

Paradin Office lighting

 

Paradin-Omikron

Panel Light  Technische fiche

600 mm x 600 mm

4100 lm

4300 K

36 W

Panel Light  Technische fiche

1200 mm x 300 mm

4600 lm

4300 K

40 W

 

Paradin buitenverlichting

50 – 500 W

 

 

 

Paradin heeft verschillende hoog-rendement oplossingen voor buitenverlichting.

Voor op uw parking, uw buitenterrein of voor uw gebouw uit te lichten.

Contacteer ons voor meer informatie over specifieke oplossingen.

 

 

 

 

  Openbare verlichting:

Welke armatuur  kan beter geschikt zijn voor de openbare verlichting dan wel de  Omikron? De armatuur die zijn degelijkheid bewezen heeft op alle industriële terreinen en zelfs toepasbaar in explosievrije omgevingen. Gemeenten en overheden kunnen hun verlichting rechtstreeks bij ons en op maat voor iedere toepassing laten fabriceren. De basiskeuze bestaat uit de 3 standaard vermogens uit de Omikron reeks, in alle mogelijke combinaties, telkens met het gekende extreem hoge rendement 170lm/W.

 

 

Uitermate krachtig, ongeëvenaard zuinig

De Omikron productlijn is specifiek ontworpen om tegemoet te komen aan de noden van de professionele klant, met als leidraad: kwaliteit, eenvoud en flexibiliteit.

Dankzij de hoge lichtsterkte per armatuur bereikt u dezelfde lichtopbrengst als een bestaande installatie met minder armaturen. Gekoppeld aan het uitzonderlijk hoog rendement van 170 lm/W zorgt dit voor een drastische vermindering van uw energieverbruik.

Van bij het begin werd Omikron ontwikkeld om competitief te zijn met het bestaande aanbod van conventionele verlichting wat betreft Total Cost of Ownership. Daarom is ze gedurende de hele levensduur een rendabele investering: bij aankoop, plaatsing, verbruik en onderhoud.

 

 

Multifunctioneel design

Omikron wordt gekenmerkt door een tijdloos, robuust design waarin functie en stijl perfect op mekaar zijn afgestemd. Het slimme Plug & Play systeem zorgt voor een eenvoudige plaatsing die tijd en geld bespaart. Armaturen kunnen flexibel ingepast worden in een groter geheel dankzij hoekstukken en dummy-elementen.

Accessoires zoals bewegingsdetectors en noodverlichting kunnen via dezelfde Plug & Play aansluitingen gekoppeld worden. Hoge lichtsterkte gecombineerd met goede spreiding zorgen voor een optimale verlichting zelfs bij hoge plaatsing.

Optionele, vervangbare covers zorgen voor extra bescherming, eenvoudig onderhoud en kunnen voorzien worden van een speciale coating. De armatuur kan nagenoeg in elke industriële werkruimte worden gebruikt – zelfs in vervuilende en stoffige ruimtes – en laat zo uniformisering toe binnen een bedrijf.

 

Bedrijfszeker door focus

Bij de ontwikkeling van Omikron hebben we ons geconcentreerd op de aspecten die er echt toe doen.

Zo zijn onze armaturen bijvoorbeeld niet voorzien van een dimfunctie of optieken. Dimming is en zal nog meer zinloos worden in een industriële omgeving als het rendement van de leds stijgt. Met optieken bekomt men een  lichtbundel die een zeer onaangename en lage kwaliteit licht geeft.  Deze ontwikkelingen verlagen het rendement van de armatuur. Tegelijk verhogen ze de kostprijs, complexiteit en foutgevoeligheid en brengen ze hogere plaatsings- en onderhoudskosten met zich mee.

Daardoor wordt de nodige ROI/TCO niet behaald. Wij zijn ervan overtuigd dat eenvoudiger beter is voor onze klanten.

Robuust door eenvoud, minder variabelen betekent minder defecten. De behuizing in aluminium verzekert een goede koeling en verhoogt de levensduur van de leds. Verlijmde siliconen dichtingen sluiten perfect af en beschermen de leds.

Daarom geeft Paradin standaard een 5 jaar "No bullshit" garantie .

 

Innovatie

Omikron is ontworpen om de technologische evolutie te volgen met behoud van haar essentiële kenmerken en uiterlijke vormgeving. Bestaande installaties kunnen in de toekomst steeds naadloos worden uitgebreid terwijl u toch profiteert van elke vooruitgang in efficiëntie.

We hanteren een stukprijs waarin alle benodigdheden, zoals beugels en bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen.

 

Contact opnemen

Wilt u op de hoogte zijn van de meest recente gegevens, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 
Back to Top