Internet of things

 

1) Aan-uit

Met onze extreem hoog  rendement- verlichting  zit u altijd goed bij Paradin. Er heerst  de juiste discipline en het aantal ruimten is te overzien in uw bedrijf, dan is een standaard lichtschakelaar een prima oplossing.

 

2) Bewegingsmelders en sensoren:

Vanuit de overheid en Europa is het signaal duidelijk, we moeten energie besparen. Wenst u uw recht op subsidie of steun te valideren dan moet u beroep doen op sensoren die voor u de afwezigheid detecteren en desgevallend de verlichting afschakelen. Paradin gebruikt hiervoor een combinatie van geluidsensoren en bewegingsmelders.
Vooral in een  industriële omgeving is hierbij  voorzichtigheid geboden,  een afwezigheids detectie is optimaal als deze niet tot irritant geflikker en gevaarlijke situaties kan leiden.

 

3) The Internet of Things: 

Paradin heeft zich vooral toegelegd op een oerdegelijke kwaliteit en een extreem hoog rendement  alsook licht-kwaliteit en komfort, lees:” geen schaduw”.  Het  automatisch afschakelen en sturen van verlichting is op zich geen sinecure.  De aard en programmatie van de sensoren spelen hierin een zeer belangrijke rol.  Met standaard sensoren kan men ook enigszins standaard resultaten bereiken. 

In samenwerking met Panasonic heeft Paradin een sturing ontwikkeld die voordelen biedt  die erg overtuigend kunnen zijn.  Op de eerste plaats biedt een dergelijke sturing  het voordeel van een camera- en beveiligingssysteem. Het feit dat we dit koppelen op eenzelfde mobiel platform waar men een real-life overzicht kan krijgen met allerlei mogelijke data en ook de mogelijkheid om desgewenst externe energieverbruikers (niet alleen verlichting) te controleren, te sturen en te automatiseren. Dat alles op één enkel platform maakt dit systeem tot  het hebbeding van de toekomst. 

De praktische realisatie van “de internet of things” wordt hiermee een feit.      

Back to Top