Technicz

TechniczTechnicz is het moederbedrijf en functioneert als betrouwbare partner van Paradin. Als dusdanig worden de plaatsing en installaties voor de projecten van Paradin nauwkeurig opgevolgd en uitgevoerd.

 

Elektrotechniek is een complex maar boeiend vakgebied. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij gekend als een betrouwbare partner en adviseur bij het installeren, aansluiten, herstellen en het onderhouden van elektrotechnische installaties, nieuwe of bestaande. Hieronder vindt u een korte samenvatting van onze activiteiten:

  • Vernieuwen / herstellen van hoogspanningscabines
  • Vernieuwen / herstellen van laag- en hoogspanningsinstallaties 
  • Vernieuwen / herstellen van CNC gestuurde machines zowel elektrisch als mechanisch
  • Installatie van verlichtingsprojecten 
  • Enz.

 

Diagnose

Technicz - DiagnoseDe diagnose bij storingen is cruciaal. Aan de hand hiervan wordt de beslissing genomen die moet leiden tot het zo snel en goed mogelijk herstellen van de storing.
Uit ervaring blijkt dat bij de meeste grote storingen een klein probleem aan de basis ligt en daarom kunnen 90% van de problemen ter plaatse, kosteneffectief, worden opgelost.
Er zijn altijd uitzonderingen, maar deze gevallen zijn meestal door uzelf al gekend voor u ons contacteert.

 

 

Elektronica

Technicz - ElektronicaComplexe besturingen en schakelingen!
Meer dan 80% van de sturingen worden met succes door ons hersteld… aan voordelige tarieven.
Maar geen nood, ook voor de resterende 20% zorgen wij voor een oplossing, middels een samenwerking met gespecialiseerde partners.

 

 

Mechanica

Mechanica - techniczWe beschikken over een uitgebreide werkplaats met een dienst mechanica alsook een omvangrijk netwerk aan toeleveranciers voor specifieke vakgebieden.
Dit stelt ons in staat om de meeste mechanische problemen bijzonder snel en adequaat op te lossen. Ook hydraulica en pneumatica behoren tot ons vakgebied en we beschikken over een ruim assortiment aan onderdelen in ons magazijn.

Back to Top