Visie

Paradin - BOCHOLT - 	VisieWat gebeurt er als een fabrikant zich toelegt op het produceren van toestellen met als doel een zo lang mogelijke levensduur, zo weinig mogelijk onderhoud en een zo hoog mogelijk rendement?

Ontdek "Paradin":

Wij staan voor innovatieve verlichting van hoge kwaliteit en streven ernaar met onze producten de ecologische voetafdruk te verminderen.

 

Led

Verlichting is hier bij uitstek voor geschikt. De LED-technologie laat toe om een gigantische vermindering in energieverbruik en vervuiling te realiseren. We kunnen ons doel echter enkel bereiken als ook u hieraan meewerkt.

Onze productontwikkeling en business model is erop gericht om dan ook zoveel mogelijk van de winsten in efficiëntie te leggen bij onze klant. Geen eindeloze lijst productvarianten, accessoires en extra’s die u niet nodig heeft, geen onnodige stappen in de supply chain die de kosten opdrijven.

 

Toekomstbestendig

Omikron is ontworpen om de technologische evolutie te volgen met behoud van haar essentiële kenmerken en uiterlijke vormgeving. Bestaande installaties kunnen in de toekomst steeds naadloos worden uitgebreid terwijl u toch profiteert van elke vooruitgang in efficiëntie.

Vaste buitenafmetingen

Een strak, praktisch en compact design maakt van de Omikron een uitermate flexibele verlichtingsoplossing. Geschikt voor nu en tot heel ver in de toekomst.

Standaard kleurtemperatuur

Omikron levert altijd helder wit licht dat aangenaam en productief is.  Nu, en in de toekomst.

Dezelfde hoge lichtopbrengst

Voor ons is goed licht, de combinatie van High quality licht (geen lensen), egale spreiding en veel licht zonder verblinding.
Dit betekent dat verhoging van lumen/cm² een "no go" is.

 

Zeer hoog rendement van 170 lm/W

Dit wordt bekomen door te werken met leds van 204lm/W en een hoog rendement driver, zonder onnodige ballast.

Constante normen voor bedrijfszekerheid

Door gebruik te maken van het dubbel aantal leds, ten opzichte van de gemiddelde LED-armatuur, krijgen de leds de helft van de energie te verduren. Deze leds ingebouwd in een aluminium frame met Pcb geeft ons een armatuur met IP65 of beter en IK08 of beter, waarvoor 5 jaar garantie of langer geldt.

 

Innovatie

Verlichtingstechnologie evolueert razendsnel. Voor ons moet vernieuwing echter gekoppeld zijn aan meetbare verbetering. Zowel voor de prestaties als de totaliteit van de verlichtingsoplossing. De jarenlange praktijkervaring geeft ons een uniek inzicht in de noden van onze klanten.

Gedragscode

Om onze missie meer kracht bij te zetten, is de Paradin Gedragscode ontwikkeld. Het opstellen en delen van deze gedragscode is een begin. Het naleven van deze code is natuurlijk de belangrijkste doelstelling.                                                                                                                                                                                                                                                             

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over onze visie? Neem dan contact op met Industriële verlichting Paradin en wij helpen u meteen verder.

Back to Top