Waarom Paradin?

Onderstaande beelden hebben wij bekomen van één van onze kritische klanten, Albert Theunissen, waarvoor dank. Hij heeft de proef op de som genomen en onze backlite helios panel vergeleken met een sidelite panel van hetzelfde vermogen. Bekijk de beelden en overtuig uzelf.

Met het blote oog zien ze er ongeveer hetzelfde uit maar zie het resultaat op video ...

 

LED panel x                      Helios panel 

                                                                                          

 

Ervaring & service

Als spin-off van Rapid-Tek kunnen we bogen op een ervaring van meer dan 25 jaar met een uitstekende staat van dienst en bewezen betrouwbaarheid.

Paradin volgt dezelfde gedegen werkwijze en staat evenzeer voor slimme en praktische oplossingen die de klant werkelijk vooruit helpen. Een snelle en goede service is voor ons vanzelfsprekend. De klant staat voor ons centraal. Daar hebben wij jarenlang onze reputatie mee opgebouwd.

 

 

 

Focus & advies

We concentreren ons uitsluitend op de aspecten die er voor onze klanten echt toe doen. Dit weerspiegelt zich zowel in de technische aspecten van onze producten als in de diensten die we aanbieden.

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit het beste is voor onze klanten.

Onze praktijkervaring geeft ons de mogelijkheid om klanten duidelijk te informeren waardoor zij de juiste productkeuze kunnen maken.

 

 

Transparantie & innovatie

Wij geloven in eenvoud, niet in onnodige complexiteit. Dat vertaalt zich niet alleen in onze productvisie, maar ook in onze prijszetting en ons bedrijfsmodel. Verlichtingstechnologie evolueert razendsnel. De grenzen, van wat mogelijk is, worden telkens verlegd.

Vernieuwing moet echter gekoppeld zijn aan meetbare verbetering. Niet alleen wat prestaties betreft, maar ook wat betreft de totaliteit van de verlichtingsoplossing. Onze producten zijn bewust ontworpen om toekomstbestendig te zijn. Als u voor Paradin kiest, bent u zeker dat u van technologische verbeteringen kan profiteren, terwijl u verder bouwt op uw huidige installatie.

 

 

Concept

Het tijdloze en praktisch design van onze producten weerspiegelt onze unieke filosofie. Robuust door eenvoud, flexibel en compromisloos. Vanaf de eerste ontwerpen wordt rekening gehouden met Total Cost of Ownership en de plaats van verlichting in een groter geheel.

Dit maakt onze verlichting een rendabele investering gedurende de hele levensduur van het product: aankoop, installatie, verbruik en onderhoud.

Zoekt u nog antwoorden waarom u precies voor Paradin moet kiezen? Neem dan contact met ons op.

Back to Top